| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 6 de juliol de 2022


dimarts, 26 de setembre de 2006
>

Mas tria «ERCPSCPSOEICV, o CiU» com a eslògan de precampanya

El partit farà més de 4.000 actes electorals i es gastarà 3,5 milions, el límit legal

ALBERT SEGURA. Barcelona
ERCPSCPSOEICV o CiU. És hora de governar bé. Aquest és un dels dos eslògans que CiU ha escollit per a una precampanya electoral que estarà centrada en l'atac i l'alerta a la repetició del tripartit. Des d'ara i fins l'1 de novembre, la federació preveu fer més d'uns 4.000 actes electorals i gastar-se tres milions i mig d'euros, que és el límit legal permès. L'altre lema de precampanya de la factoria de David Madí i Joana Ortega presentat ahir és Més tripartit? No gracies!


+ Madí i Ortega, ahir amb un dels dos lemes de precampanya. Foto: ORIOL DURAN

Tots dos cartells tenen mig fons negre, quan s'esmenta el tripartit, i mig amb el taronja corporatiu, quan es parla de CiU i es diu que És hora de governar bé. El lema de Més tripartit? No gràcies! va acompanyat d'un dibuix d'un embolic, referit a l'executiu de Maragall. I l'eslògan que porta les sigles dels tres partits del tripartit, més les del PSOE però sense les d'EUiA, ja és un embolic per si sol i no necessita cap imatge que l'acompanyi. Els directors de la campanya de CiU, el convergent Madí i la socialcristiana Ortega, van presentar ahir els dos cartells, que aquest cap de setmana ja es van veure en alguns punts del país. També ahir, CiU va estrenar la pàgina web del seu presidenciable, www.arturmas.cat.



ZAPATERO BENEFICIA CIU
Cada cop que el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, faci campanya pel PSC a Catalunya estarà beneficiant CiU, perquè farà més evident «la subordinació de Montilla al PSOE», va defensar Madí, que va carregar contra el fet que el seu homòleg socialista, José Zaragoza, hagi fet ja dues precampanyes: la d'Ara és l'hora dels catalans i la de Fets, no paraules. Per Madí, Montilla «no té credibilitat» perquè les seves promeses electorals «hauran de passar per la batedora del tripartit». La precampanya de CiU, va explicar el seu responsable, «és de concepte i no de candidat» per convidar els catalans a «girar full» i vendre la federació com «el punt de trobada de totes les sensibilitats catalanistes i sobiranistes».


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.