| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 29 de juny de 2022


dijous, 14 de setembre de 2006
>

La primera tinent d'alcalde de l'Escala plega perquè considera que l'equip de govern ha perdut cohesióR.CARMONA. L'Escala

La primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de l'Escala, Mari Dubé (CiU), ha presentat la seva renúncia com a regidora i ahir va anunciar la seva decisió de plegar, tan bon punt es convoqui un ple, als tècnics i companys de partit. Dubé assegura que se sent cansada «psíquicament» després d'onze anys i argumenta que un dels principals motius és que «l'equip de govern no ha estat tan cohesionat com abans». En aquest sentit, lamenta que «ja no es facin tantes reunions com es feien en altres mandats i moltes vegades no saps què fan altres regidors fins que te n'assabentes per la premsa». Tot i això, Dubé assegura que fa una valoració molt positiva de la feina que s'ha fet des del consistori. «Cada regidor crec que porta les seves àrees molt bé, però potser falta saber què fa l'altre», argumenta la primera tinent d'alcalde, segons la qual també ha influït molt en la seva decisió la voluntat de «dedicar més temps a la família, a la qual he robat moltes hores des que vaig entrar a l'Ajuntament, el 1995».

CiU governa amb el PSC des de fa menys de dos anys. La manca de cohesió que al·lega Dubé no fa, però, referència tant als socis de govern, com als membres del seu propi partit. Les discrepàncies eren òbvies des de fa mesos i, de fet, la renúncia ja era sobre la taula de l'alcalde, Josep Maria Guinart, fa setmanes. Dubé es va prendre un temps de reflexió i no va aparèixer en diversos actes públics i plens. Fins ara, però, es negava cap problema. «Faig un balanç molt positiu del meu pas per l'Ajuntament i he après moltíssim», assegurava ahir Dubé.

Guinart no va poder ser localitzat ahir per aquest diari.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.