| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 21 de maig de 2024


dimecres, 30 d'agost de 2006
>

Viladecavalls denuncia que ha tingut tres dies tancada l'oficina de CorreusC.A.F.. Viladecavalls

+ L'oficina auxiliar de Viladecavalls, ahir, tancada. Foto: EL PUNT

L'Ajuntament de Viladecavalls i la secció comarcal de Correus de la UGT van denunciar ahir que el municipi vallesà ha tingut tancada tres dies l'oficina de Correus que dóna servei al nucli urbà i a tres urbanitzacions del poble perquè la seva responsable està de baixa per malaltia. La companyia postal, en declaracions a Europa Press, va assegurar ahir que ja es disposa d'un substitut i que el servei ja es dóna per restablert.

Després de diverses mocions aprovades pel consistori els últims mesos, a mitjan agost, l'alcalde de Viladecavalls, Sebastià Homs, va notificar personalment a la direcció de Correus de Barcelona de l'«insuficient servei» de Correus al poble. Homs es lamenta que Correus «dóna allargues» i que les queixes «no serveixen de res». L'alcalde assegura que hi ha veïns que reben el correu amb dos o tres mesos de retard.

Correus ha decidit que el carter que dóna servei a una de les urbanitzacions del poble assumeixi ara la feina de l'oficina. El secretari general de la secció postal de la UGT al Vallès Occidental, Antonio Jurado, ha criticat la decisió perquè ara el carter substitut «deixarà sense fer la feina de la seva secció».

Tant l'alcalde de Viladecavalls com la UGT demanen a Correus que doti de més personal el poble i que disposi d'un nou local perquè l'actual –cedit per l'Ajuntament fa divuit anys– «no requereix les condicions necessàries».Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.