| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 28 de juny de 2022


dimecres, 30 d'agost de 2006
>

El portaveu del PSC de l'Escala, a l'equip de govern, critica les zones verdes d'aparcament al seu blocR.CARMONA. L'Escala

El portaveu municipal del PSC a l'Escala i segon tinent d'alcalde, Estanis Puig, qualifica d'error la iniciativa de crear zones verdes d'aparcament per als residents i comerciants del nucli antic. Puig utilitza el seu bloc personal a Internet per desmarcar-se de la iniciativa, presentada a finals de juliol per l'alcalde, Josep Maria Guinart (CiU), i el cap de la policia local. «No es poden hipotecar cent places d'un mes per l'altre, comptant que hi haurà dues-centes o tres-centes persones interessades a adquirir un carnet d'aparcament en zona verda de 30 euros», diu Puig.

El consistori va decidir reservar cent places d'aparcament a l'entorn del nucli antic, com a prova pilot a l'agost. Es va anunciar que es repartirien un màxim de 300 acreditacions, però no han arribat a la cinquantena les persones interessades. «Si es volia fer una prova pilot, es podia haver començat per un nombre més reduït –per exemple, 30 places– i veure com funcionava», diu Puig, que hi afegeix: «En tot cas, aplicar-ho a l'agost ha estat un altre error de plantejament». El segon tinent d'alcalde remarca que el tema «està cada cop més enverinat» i conclou que, «per sort, el mes s'acaba i podem afirmar que, tal com ens temíem, ha estat una iniciativa desencertada».

Els membres de l'oposició ja havien criticat les zones verdes, però la crítica arriba ara de dins mateix de l'equip de govern.

Puig també es distancia de la renovació de la concessió del servei d'aigua. Tot i que hi va votar a favor i considera que el conveni és bo, «en termes generals», opina que si no s'hagués anat tant de pressa podria haver estat millor. I es pregunta: «L'alcalde vol tancar temes ràpid, abans de les eleccions de novembre. Per què?»Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.