| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 18 de gener de 2022


dijous, 17 d'agost de 2006
>

Enric Folch roda per a TV3 una comèdia protagonitzada per homes immadurs

«Presumptes implicats» es filma aquests dies a Barcelona

EVA FONT. Barcelona
Un grup d'homes immadurs que passen la trentena són els protagonistes de la nova comèdia produïda per TV3 juntament amb Canal 9, amb el nom Presumptes implicats. Dirigida per Enric Folch (Tempus fugit), explica la història d'un grup d'amics i les aventures que viuran després de desmuntar la vida, per enveja, a un dels seus contrincants a la pista.


+ Els Presumptes Implicats, ahir a Barcelona. Foto: ORIOL DURAN

«El telefilm parla d'un tipus d'home que passada la trentena es comporta com una criatura», explicava ahir Enric Folch, en ple rodatge d'aquesta producció amb el segell de TV3. Folch va escollir com a personatges un grup d'amics que formen un equip d'aficionats de futbol sala per vivència pròpia. «Jo també hi havia jugat durant un temps i veia com la gent reflectia la seva vida en el joc.» En aquest sentit, el telefilm mostra com a través d'una competició d'aficionats els personatges poden arribar a reflectir les seves «misèries» de tal manera que l'equip d'amics, que competeix amb el nom de Presumptes Implicats, fan una broma que «surt de mare». L'equip –interpretat, entre altres actors, per Pau Durà, Xavi Mira i Jordi Sànchez– perd un partit contra un equip capitanejat per Santi, el prototipus d'home guapo, esportista, amb bona feina, bon cotxe i xicota espaterrant. Això els fa enrabiar de tal manera que li fan una mala jugada que fa que el noi perdi la xicota, la feina i el cotxe. En vista d'això, l'equip es mobilitza per intentar arreglar-li la vida. Aquest serà el punt de partida en què, en to de comèdia, s'anirà desenvolupant el telefilm, en què els personatges veuran com, treballant en equip, se'ls aniran solucionant els problemes. Uns protagonistes que Folch ha volgut que siguin «molt humans perquè la gent s'hi identifiqui».

William Miller (actor de Tempus fugit i Cuéntame i de les pel·lícules Salvador, de Manuel Huerga, i Yo soy la Juani, de Bigas Luna) dóna vida al personatge detonant del film, Santi. Miller explica que el personatge també mostrarà que tot i semblar el típic guapo arrogant «és una bona persona». També destaca que el personatge encara que té molta presència té poc diàleg, cosa que «és un repte perquè has de saber expressar amb els gestos». El film es troba ara en la quarta setmana de rodatge de les sis previstes. El Masnou, l'Hospitalet i, sobretot, Barcelona (ahir es va rodar al camp del Meiland CE) són els escenaris d'aquesta producció, que Folch defineix com a «molt urbana».Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.