| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 4 de juliol de 2020


dijous, 17 d'agost de 2006
>

Obren el camí de ronda entre el Port de la Selva i Llançà

El tram fins al port està pendent de les expropiacions

ROBERT CARMONA. Llançà
El camí de ronda entre el Port de la Selva i Llançà ja s'ha estrenat, tot i que la inauguració oficial no es preveu fer-la fins al mes de setembre. La connexió d'aquest tram amb el port de Llançà l'ha de fer la Generalitat, però no es podrà tirar endavant fins que l'Ajuntament no resolgui els expedients d'expropiació de les finques afectades.


+ Tram del camí de ronda prop del Cau del Llop. Foto: ROBERT CARMONA

Els prop de dos quilòmetres de camí de ronda entre el Port de la Selva i la zona del Cau del Llop, de Llançà, ja estan recuperats. S'ha pavimentat tot aquest tram amb pedra i ja és transitable tant per a vianants com per a ciclistes. Les obres les ha executat el Ministeri de Medi Ambient, que no preveu fer-ne la inauguració oficial fins al mes vinent, segons l'alcalde de Llançà, Pere Vila.

Ara, el següent pas és connectar el Cau del Llop amb la zona del port. El recorregut fa uns tres quilòmetres, i està previst que financi les obres la Generalitat. Abans, però, cal resoldre les expropiacions de diferents finques que ocupen l'antic pas del camí de ronda. «Estem en el procés d'al·legacions per les expropiacions i, quan estigui lligat, la Generalitat farà la connexió fins al port», remarca Vila, que no s'atreveix a pronosticar quan poden començar les obres. «Encara falta el projecte definitiu i hem d'esperar almenys sis mesos», indica l'alcalde llançanenc, el qual veu encara més llunyà millorar el darrer tram del camí de ronda, que arriba fins al límit amb Colera. «Tot i que ara ja hi ha un camí de sorra, serà més complicat actuar-hi», assegura.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.