| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 23 de març de 2019


diumenge, 13 d'agost de 2006
>

Les necrològiques (Comarques Gironines)


ARBÚCIES

Lluís Arboix Tarrés. Va morir ahir als 86 anys. Vivia a Arbúcies. Casat amb Teresa Virgili Salvans i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 12 del migdia, a la parròquia d'Arbúcies.

BLANES

Benigno Hernández Cobos. Va morir abans-d'ahir als 52 anys. Vivia a Blanes. Casat amb Adelaida Branco Consensao i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 9 del matí, a la parròquia de Santa Teresa de Blanes.

CADAQUÉS

Antònia Vehí Sala. Va morir abans-d'ahir a l'edat de 88 anys. Vivia a Cadaqués. Vídua de Pere Suñer Rubies i deixa una filla. Exèquies, avui, diumenge, a les 11 del matí, a l'eglésia parroquial de Cadaqués.

CALDES DE MALAVELLA

Alfons Masllorens Aradas. Va morir abans-d'ahir als 88 anys. Vivia a Caldes de Malavella. Casat amb Encarnació Bou Farrés i deixa dues filles. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la parròquia de Caldes de Malavella.

CAMPDEVÀNOL

Conxita Escalé Colomer. Va morir ahir als 92 anys. Era natural de Campdevànol i vivia a Campdevànol. Exèquies, avui, diumenge, dia 13 d'agost de l'any 2006, a les 10 del matí, a l'església de Campdevànol.

CANTALLOPS

Joaquim Romea Arenas. Va morir ahir, dissabte, a l'edat de 71 anys. Era natural de Canet de Mar. Casat amb Paquita Bardera Castellà i deixa dos fills. Exèquies, avui, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Cantallops.

LA CELLERA DE TER

Remei Oliveras Vila. Va morir ahir, dissabte, a l'edat de 71 anys. Vivia a la Cellera de Ter. Casada amb Salvador Alabau Verdaguer i deixa dos fills. Exèquies, avui, diumenge, dia 13 d'agost de l'any 2006, a 2/4 de 12 del matí, a la parròquia de la Cellera de Ter.

FIGUERES

Jacinto López González. Va morir a l'edat de 41 anys. Era natural de Villaseca de Laciana - Villablino. Les seves despulles seran incinerades a la funerària Empordanesa de Figueres.

GIRONA

Teresa Alba Jiménez. Va morir ahir als 74 anys. Vivia a Girona. Vídua de Juan Soto Arcas i deixa una filla. Exèquies, demà, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Ter de Girona.
Joan Bou Bou. Va morir ahir als 62 anys. Vivia a Girona. Casat amb Neus Amat Carreras i deixa dues filles. Exèquies, demà, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Daniel de Girona.
Bernardo López Salido. Va morir ahir, dissabte, a l'edat de 98 anys. Vivia a Girona. Vidu de 1eres núpcies de Maria Villecas Márquez i de 2ones núpcies de Catalina Muñoz i deixa tres fills. Exèquies, avui, diumenge, dia 13 d'agost del 2006, a 2/4 de 10 del matí, a la capella de la parròquia de Creu de Palau de Girona.

NAVATA

Remei Martínez-Marí Odena. Va morir ahir als 76 anys. Era natural de Barcelona. Casada amb Jordi Roura Goicoechea. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Navata.

OLOT

Rosa María Fossas San. Va morir abans-d'ahir als 55 anys. Era natural de Campdevànol i vivia a Olot. Casada amb Manuel María Aizpun Ortega i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d'Olot.

RIPOLL

Joan Farrés Corominas. Va morir abans-d'ahir als 85 anys. Era natural de Vallfogona de Ripollès i vivia a Ripoll. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, al monestir de Ripoll.
Pepita Roquet Puig. Va morir abans-d'ahir als 92 anys. Era natural de Ripoll i vivia a Ripoll. Vídua de Miquel Serra Vilarrasa i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, al monestir de Ripoll.

TORTELLÀ

Maria Teresa Colldecarrera Plaja. Va morir abans-d'ahir a l'edat de 75 anys. Era natural de Sant Laurent de Cerdans (França) i vivia a Girona. Exèquies, demà, dilluns, dia 14 d'agost del 2006, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Tortellà.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>James van Allen

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.