| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 23 de setembre de 2021


dissabte, 5 d'agost de 2006
>

Font d'oportunitatsXAVIER MARTÍN. VILASSAR DE MAR (MARESME)..
El diumenge 30 de juliol, el Telenotícies migdia va tancar la informació sobre el caos a l'aeroport del Prat amb un usuari que –en castellà– feia aquesta reflexió: «Si la Generalitat quiere el traspaso de la gestión de los aeropuertos, que se lo plantee bien

Tenint en compte el pes que sempre tenen les darreres paraules d'una notícia –són les que acaben «prevalent»– això em va semblar el súmmum de la manipulació de TV3. Ara resulta que els catalans –com van fer alguns en negociar l'Estatut– ens hem d'oblidar de la reclamació del nostre aeroport. Aquest seria una «font de problemes», i hem d'estar contents que el govern de l'Estat el gestioni; de manera magnífica, cal dir-ho: provincianització, manca de vols intercontinentals, Iberia que se'n va, companyies que arriben però cotitzen a Madrid, vagues i caos total.

Com il·lustra Víctor Alexandre en el seu darrer llibre, La paraula contra el mur, és curiós veure com Espanya sempre actua amb nosaltres amb el posat d'aquell ric que li diu a un pobre «No vulguis ser ric, que és una font de problemes!».

Doncs no, un aeroport no és una font de problemes sinó una font d'oportunitats. Les oportunitats que es neguen a la nostra indústria i turisme per tal que el nostre avantatge competitiu acabi finalment dissolt.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.