| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 18 de setembre de 2021


dimecres, 19 de juliol de 2006
>

El pla cultural protagonitza l'últim número de «Kesse»TONI BALLESTER. Tarragona

La revista Kesse ja ha tret el número 39 al carrer. Aquest últim número ha estat dedicat, com ja van fer fa set anys, íntegrament al pla cultural de Tarragona, i tant persones relacionades amb aquest món com amb el de la política n'han donat la seva opinió.

El Cercle d'Estudis Històrics i Socials Guillem Oliver, que presideix Jordi Piqué, és l'encarregat de la publicació de la revista. Antoni Laporte, director d'Artimetria, i Joan Cavallé, cap de gestió cultural de l'Ajuntament de Tarragona (tots dos col·laboradors de Kesse), van donar ahir en la presentació de la revista la seva visió sobre el pla i la situació cultural tarragonina. Laporte va deixar clar que en els últims 25 anys s'han fet molts avenços, però va dir que actualment existeix una important mancança d'equipaments. A més, va afegir que cal disminuir la presència de l'administració en alguns àmbits de la cultura i que cal que siguin les persones les que la liderin. Cavallé, per la seva banda, es va mostrar favorable a aquest canvi del paper de l'Ajuntament, així com també a millorar i potenciar els equipaments culturals. Així mateix, va afirmar que seria interessant crear un centre que facilités l'intercanvi entre els diversos agents culturals. Finalment, va fer palesa la necessitat d'apostar per algun aspecte cultural que singularitzi la ciutat de Tarragona, en aquest cas, la creació.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.