| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 23 d'abril de 2019


dissabte, 24 de juny de 2006
>

L'ONG Xarxa Solidària de Sant Feliu ven 3.000 exemplars de l'agenda escolar



D.VILÀ. St. Feliu de Guíxols

L'ONG Xarxa Solidària de Sant Feliu de Guíxols ha venut de moment 3.000 exemplars de l'agenda escolar solidària, que servirà per finançar un projecte de formació professional a El Salvador. Amb la venda aconseguida fins al moment s'han obtingut uns 8.000 euros que es destinaran al projecte que l'ONG impulsarà a partir de l'any que ve a El Salvador, on s'impartiran tallers de perruqueria, ferreteria cuina i mecànica, entre altres oficis.



INSTRUMENT PEDAGÒGIC
La ideòloga de l'agenda és la mestra Roser Bagué, que també és l'autora del conte que s'inclou en l'agenda amb fragments setmana a setmana. La voluntat del conte és que l'agenda pugui servir també com a material pedagògic per a les escoles que hagin decidit adquirir aquest innovador producte escolar. El conte té com a protagonistes quatre infants de Nueva Trinidad, Moçambic, les Filipines i Torroella de Montgrí, i permet treballar valors com l'amistat, la solidaritat i la sensibilització a la diversitat. El projecte nascut aquest any es preveu que tingui continuïtat els pròxims cursos, perquè l'edició i difusió de l'agenda s'ha fet massa a final de curs.

L'objectiu és que al curs que ve, la venda de l'agenda també es pugui estendre a algunes escoles de la demarcació de Barcelona, ja que és un material que es pot personalitzar, segons els seus impulsors.



Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.