| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 20 de juliol de 2024


dimecres, 21 de juny de 2006
>

Les bicicletes són per a la Guàrdia UrbanaS. BARROSO. Barcelona

+ La patrulla ciclista de Sant Andreu, ahir al matí. / Foto: S.B.

L’agent Miquel –29 anys de servei– i l’agent Joan –17 anys en el cos– patrullen amb bicicleta des de divendres per carrers i parcs de Sant Andreu. Són l’onzena patrulla ciclista de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que fa dotze anys que va descobrir aquest vehicle com a mitjà ideal per a la policia de proximitat: la que aspira a acostar-se als ciutadans.

La regidora del districte de Sant Andreu, Sara Jaurrieta, i l’intendent Joan Miquel Aguilar van presentar ahir la patrulla de Sant Andreu, que treballarà tots els matins laborables. Jaurrieta espera que la patrulla faciliti la feina policial en carrers no accessibles en cotxe i que «incentivi l’ús de la bicicleta». Aguilar, que va posar en marxa la patrulla ciclista de Les Corts, va assegurar que el mètode és «molt agraït» en barris comercials. També a l’Eixample –des de 1999–, a Sants-Montjuïc i a Gràcia hi ha patrulles ciclistes tot l’any. A Ciutat Vella i Sant Martí –on va començar la primera, el 1994–, n’hi ha a l’estiu, a les platges.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.