| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 30 de març de 2023


dimarts, 13 de juny de 2006
>

Estels Blaus es reuneixen a Cassà 33 anys després de separar-seX.C.. Cassà de la Selva

El grup cassanenc de pop rock Estels Blaus es reunirà avui per a un únic concert, 33 anys després de la seva separació, amb motiu de l’homenatge que rebran dins dels actes paral·lels de l’exposició Cassà Pop, que es pot veure aquests dies a la sala d’exposicions municipal de l’antiga estació. Avui tornaran a pujar a l’escenari Guillem Domingo (guitarra), Francesc Salas (baix), Josep Maria Cassà (bateria), Benet Nogué (teclats) i Rafael Villanova (veu i guitarra), components de l’última formació dels Estels Blaus, un grup que va néixer el 1966 amb el nom Los 3 Mosqueteros i que, ja amb el seu nom en català –un fet força insòlit en aquella època–, va tenir força repercussió i va arribar a editar un epé amb quatre cançons, amb títols com ara Comprende niña i Balada a un héroe. El grup també va participar en un concurs de TVE: un dels seus equips va visitar Cassà per gravar els Estels Blaus al seu poble. Hi van aconseguir un meritori tercer lloc.

Amb un repertori en què no faltaven bones versions de Santana i la Creedence, els Estels Blaus es van mantenir en actiu fins al 1973. Més tard en Benet se’n va anar a Atila i en Rafa, a la Salseta. Avui tocaran una desena de cançons i compartiran escenari amb Bit-Shadow a la plaça de la Coma (21.30 h) en una nit molt sixties.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.