| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 23 de maig de 2019


divendres, 19 de maig de 2006
>

Traspàs de poders en una bassa d’oli

Castelló lloa Salvadó el dia del relleu

GUSTAU MORENO. Tortosa
El nou delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Miquel Castelló, del PSC, va oficialitzar ahir el traspàs de poders al despatx del Palau Abària, amb motiu d’un acte conjunt amb el delegat sortint, el republicà Lluís Salvadó. Castelló, que va lloar la tasca del seu antecessor, va destacar la «normalitat» amb què s’ha produït el relleu.


+ Miquel Castelló va substituir ahir oficialment Lluís Salvadó. Foto: GUSTAU MORENO

Castelló va assegurar que la seua satisfacció «personal i política» ha quedat enterbolida perquè ha hagut de substituir una persona amb qui ha tingut una bona relació, «i que ha estat un molt bon delegat per al territori». El nou delegat va manifestar la voluntat que cap dels projectes començats a l’Ebre s’aturi, i va afirmar que la seua prioritat principal serà la participació en el referèndum per l’Estatut.

Sobre la demanda d’alguns sectors socials i polítics de reduir de manera planificada la concessió d’aigua del CAT, Castelló va rebutjar que hi hagi cap debat real sobre la qüestió, i va atribuir-ho a la proximitat de les eleccions municipals. I quant a la implantació eòlica, el nou delegat a l’Ebre va apostar per trobar un «equilibri» entre el desplegament d’una energia «neta i alternativa» i una bona gestió del paisatge.

L’única discrepància important amb l’anterior delegat és sobre la possibilitat d’aconseguir la vegueria de l’Ebre amb el nou estatut, que va titllar d’eina indispensable perquè el territori tingui el reconeixement que reclama. En canvi, Salvadó va aprofitar la seua dimissió per carregar contra l’Estatut, ja que «ajorna la creació de la vegueria indefinidament». Els republicans ja van anunciar ahir que la seva campanya pel «no» constarà de 40 actes a les comarques ebrenques. NOTÍCIES RELACIONADES

>Més càrrecs socialistes al Camp

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.