| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 23 de gener de 2022


divendres, 12 de maig de 2006
>

La crisi deixa al descobert set serveis territorials gironins

La majoria dels representants de les delegacions afectades són funcionaris

PURI ABARCA. Girona
La crisi del govern deixa al descobert la titularitat de set serveis territorials a les comarques gironines, els d’Esports, Governació, Comerç, Turisme i Consum, Benestar Social, Educació, Joventut i l’Institut Català de les Dones. La majoria dels càrrecs que deixaran el seu lloc són funcionaris, de manera que no marxaran de la Generalitat. Els directors territorials i coordinadors poden abandonar el lloc pel seu compte o esperar que siguin destituïts pel conseller que correspongui.


Josep Saguer (Esports), Dolors Batallé (Comerç, Turisme i Consum), Joaquim Bosch (Educació), Pilar Heras (Benestar i Família), Jordi Martinoy (Governació i Administracions Públiques), Mireia Mata (Joventut) i Esperança Permanyer (Institut Català de les Dones) són els càrrecs nomenats per ERC que deixaran el seu lloc després de la descomposició del govern. Només dos d’ells són militants del partit, Josep Saguer i Jordi Martinoy, i la resta són independents triats en el seu moment per exercir funcions de coordinadors territorials dels diferents serveis gestionats pels republicans.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>Oliveras, sense rècord

>Maragall expulsa ERC del govern pel no a l’Estatut i anuncia eleccions a la tardor

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.