| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 23 de gener de 2022


divendres, 12 de maig de 2006
>

Zapatero obrirà a Girona la precampanya del PSC pel referèndum de l’Estatut

Serà un acte multitudinari el 19 de maig al Palau de Fires

S.G.A..
El PSC obrirà la precampanya nacional pel referèndum de l’Estatut el 19 de maig en un acte al Palau de Fires de Girona, amb un cartell de luxe encapçalat per José Luis Rodríguez Zapatero i Pasqual Maragall. Serà el primer dels quatre mítings en què participarà el líder del PSOE i president del govern de l’Estat en la precampanya i campanya del plebiscit estatutari.


+ Zapatero, Pagans i Montilla, al pont de Ferro de Girona, l’abril del 2003. Foto: MIQUEL RUIZ

Per l’Estatut és el lema de l’acte de divendres vinent a partir de dos quarts de vuit del vespre al Palau de Fires de Girona, on muntaran un escenari circular al centre, que estarà envoltat pel públic. A banda de Zapatero i Maragall, s’han programat les intervencions del primer secretari del PSC i ministre d’Indústria, Turisme i Comerç, José Montilla, i de l’alcaldessa de Girona, Anna Pagans. No es descarten parlaments dels dos líders dels socialistes gironins, els consellers Joaquim Nadal i Marina Geli.

L’acte del 19 de maig es farà dos dies després de la convocatòria oficial del referèndum de l’Estatut, per la qual cosa aquest serà el primer gran acte multitudinari del PSC ja en precampanya, a quinze dies de l’inici de la campanya, quan ja es podrà demanar el vot directament.

Els socialistes catalans preveuen una implicació molt notable del president del govern estatal i secretari general del PSOE en la campanya del referèndum de l’Estatut. Ara mateix, ja s’estan ajustant agendes per fer un míting en cada capital de demarcació.

Durant la campanya, que començarà el dos de juny, el PSC gironí vol fer un parell d’actes importants, amb la presència de Pasqual Maragall i de José Montilla.

Aquest serà el segon cop que José Luis Rodríguez Zapatero participa en un acte de partit a Girona. Ja va omplir el Palau de Fires de Girona el diumenge del Ram del 2003, un 13 d’abril, en un acte amb tots els alcaldes i candidats socialistes gironines durant la precampanya de les eleccions municipals del mes de maig d’aquell any. Llavors, Rodríguez Zapatero només era secretari general del PSOE, el PP governava l’Estat i CiU, Catalunya. NOTÍCIES RELACIONADES

>La batalla de Girona

>Maragall expulsa ERC del govern pel no a l’Estatut i anuncia eleccions a la tardor

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.