| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 23 de gener de 2022


divendres, 12 de maig de 2006
>

De Madre ofereix «ple suport» a Maragall i diu que ara comença «el treball ferm pel sí»LAURA RAHOLA. Barcelona

La vicepresidenta del PSC, Manuela de Madre, va voler llançar ahir un clar missatge de «ple suport» al president, Pasqual Maragall, en la decisió de fer fora els consellers d’ERC.

Per De Madre, el PSC i el President tenen el convenciment que «al govern no hi pot haver consellers que no tinguin una clara disposició a favor del sí» a l’Estatut i, per tant, amb aquesta decisió s’aconsegueix evitar «lesionar els interessos de Catalunya» en l’objectiu «d’obtenir més i millor autogovern».

Just el dia que ERC sortia del govern, De Madre va destacar que «avui comencem a treballar molt fermament per la victòria del sí».

De Madre va ser la darrera dels líders del tripartit que es va reunir al matí amb el President, i també la que va protagonitzar la trobada més llarga, de prop de tres quarts d’hora, enfront dels 15 i 20 minuts de durada que van tenir les reunions amb Josep-Lluís Carod-Rovira i Joan Saura, respectivament.

A la sortida, la vicepresidenta del PSC va voler insistir en la idea que la decisió havia sortit del mateix President, i es va limitar a repetir el missatge que, segons va dir, aquest li havia transmès. Alhora, va reiterar que el PSC fa pinya a l’entorn de Maragall «en aquests moments difícils».INCÒGNITA DEL CANDIDAT
Tot i això, i malgrat que ahir mateix es va fer públic l’anunci del President de convocar eleccions anticipades, De Madre va evitar respondre si Maragall repetirà com a candidat.

Va ser molt més clara, en canvi, quan va afirmar que el partit «no s’ha penedit en cap moment d’haver signat l’acord del Tinell». «Han estat dos anys de treball intensíssim, en què s’han tirat endavant moltes lleis i molts acords», va concloure. NOTÍCIES RELACIONADES

>CiU amplia l’oferta d’estabilitat al govern en minoria fins a les eleccions

>El nou escenari que s’obre

>Zapatero obrirà a Girona la precampanya nacional del PSC per al referèndum de l’Estatut

>El sector empresarial mostra la seva preocupació per «una nova crisi»

>Maragall expulsa ERC del govern pel no a l’Estatut i anuncia eleccions a la tardor

>Del «millor govern» a l’interinitat

>ERC fa del referèndum un plebiscit contra la subordinació de Catalunya a Espanya

>Destituïts al peu del canó

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.