| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 31 de març de 2023


dimecres, 5 d'abril de 2006
>

El pare que va intentar agredir un professor a Blanes es justifica dient que es va posar nerviósINTRA-ACN. Blanes

Floreal Isla, el pare d’un alumne de l’IES Serrallarga de Blanes que dimecres passat va intentar agredir un professor, va reconèixer els fets ahir als jutjats de Blanes. Tot i això, Isla va explicar que l’actitud «cínica» del professor en tractar de «mentiders» els alumnes va ser el que realment l’havia violentat. El cas està vist per a sentència i es demana a Isla una pena de 600 euros.

Segons es va relatar ahir, el pare del nen i la seva dona haurien anat al centre per concertar una cita amb el professor de tecnologia, però en veure’l pels passadissos –el mestre estava de guàrdia durant l’hora del pati– van parlar-hi allà mateix.

La conversa girava al voltant de si el fill dels Isla havia lliurat un treball al professor. Segons el mestre, els alumnes no havien fet mèrits per aprovar. Durant la vista el professor va explicar que sembla que «els nens sempre hagin de tenir la raó» i que els pares «volen que aprovi com sigui». Floreal Isla, però, va comentar que dos alumnes més van defensar la versió del seu fill i va titllar de «cínica» l’actitud del professor, que els hauria acusat de mentiders.

«Em posava molt nerviós», va explicar Isla, que va reconèixer haver-li dit «bajanades» al mestre i haver-lo amenaçat d’esperar-lo al carrer. Pel que fa a l’intent de l’agressió, però, les dues versions van discrepar. «Sóc dretà i el vaig apartar del meu costat amb la mà esquerra per evitar pegar-lo perquè estava molt i molt nerviós», va relatar el pare.

En canvi, el professor que va denunciar els fets –com els seus companys de feina, que van declarar com a testimonis– va explicar que el gest va ser un «cop de puny» i que, fins i tot quan els van separar, continuava intentant colpejar al professor mentre el titllava de «brutícia i escòria».Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.