| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 18 de setembre de 2021


dijous, 30 de març de 2006
>

Un professor de Blanes denuncia que uns pares el van voler agredir

Educació investiga els fets, que van passar ahir a la tarda a l’institut Serrallarga

DANI VILÀ. Blanes
Un professor de l’institut Serrallarga de Blanes ha presentat una denúncia contra els pares d’un alumne que ahir van intentar agredir-lo, segons van explicar fonts del Departament d’Educació. Els fets van passar ahir a primera hora de la tarda al mateix centre educatiu, quan els pares s’hi van presentar sense cita prèvia. Van trobar aquest docent en un passadís i van començar una conversa que va derivar en una discussió amb insults i l’intent d’agressió per part de la família.


+ Una imatge d’arxiu de l’institut Serrallarga de Blanes. Foto: E.PICAS

Segons la versió facilitada des dels serveis territorials d’Educació, els pares d’aquest alumne, que tenia diverses assignatures suspeses, van irrompre al centre sense haver concertat cap reunió amb cap professor o amb l’equip directiu. En un dels passadissos es van trobar un dels professors que han suspès el seu fill. El director d’Educació a Girona, Joaquim Bosch, explica que en aquell indret «van començar una discussió sobre els motius del suspens» que va derivar en insults i el posterior intent d’agressió.

El docent del centre de secundària de Blanes va aconseguir esquivar l’agressió del pare, i la ràpida intervenció del director i de més personal del centre va aturar la disputa. Educació va informar que el docent va denunciar els pares.

Joaquim Bosch lamenta els fets, però assegura que «afortunadament, no són freqüents casos semblants». El centre i la inspecció tramitaran al Departament d’Educació un informe de tots els fets.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.