| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 2 d'abril de 2023


dijous, 30 de març de 2006
>

Maresme. Mataró fa tancar un comerç xinès que venia carn sense etiquetar i antibiòticsLL. MARTÃ. Mataró

L’Ajuntament de Mataró ha fet tancar un supermercat regentat per xinesos perquè l’establiment venia carn de vedella sense etiquetar correctament i medicaments. Una inspecció rutinària de la policia local i dels Mossos d’Esquadra va descobrir dimecres passat que el local, situat al carrer Velázquez, a més de posar a la venda productes frescos i congelats amb etiquetes escrites en xinès, tenia deficiències higièniques. Aquell mateix dia es van retirar 220 quilos de carn i una caixa plena d’antibiòtics importats de la Xina. Després de diverses inspeccions tant de tècnics de l’Ajuntament com del Departament de Salut de la Generalitat, divendres passat, van obligar els propietaris a desfer-se de més productes emmagatzemats. Tot i que la Generalitat va decretar dilluns el tancament cautelar de l’establiment fins que els propietaris no el buidessin de productes mal etiquetats, el servei de llicències de Mataró ha assenyalat que la botiga no tenia els permisos en regla. En aquest sentit, els plànols que es van presentar l’estiu passat per demanar la llicència d’activitat i adequar l’espai a un comerç no s’ajusten a la realitat.

El Departament de Salut, a més, estudia obrir un expedient sancionador a la botiga per la venda irregular i sense autorització de medicaments importats. L’Ajuntament ha fet un decret que condiciona l’obertura del súper a una nova inspecció.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.