| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 4 de juny de 2023


dimecres, 22 de març de 2006
>

ERC inicia una campanya per millorar els carrers de TortosaGUSTAU MORENO. " Tortosa"

L’alcalde d’ERC a Tortosa, Ricard Forés, va iniciar ahir la precampanya electoral amb la presentació d’una iniciativa que pretén pressionar l’Ajuntament perquè solucioni la degradació urbanística de «la majoria dels carrers» de la ciutat. La campanya Volem carrers dignes inclou una sèrie d’accions concretes als carrers, per denunciar l’estat en què es troben, però també recollides de signatures i l’enviament d’una postal informativa a totes les famílies de Tortosa. A més, el web d’ERC permetrà la publicació de les fotografies i les denúncies que facin els ciutadans, per recollir informació sobre casos concrets i presentar mocions a l’Ajuntament tortosí. Forés va remarcar que l’Ajuntament té l’obligació de mantenir els carrers en bon estat i millorar la qualitat de vida dels veïns. «Si aconseguim tirar endavant aquesta iniciativa progressista, beneficiarem tots els barris i la gent de totes les edats i condicions socials», va afirmar Forés.

Per iniciar la campanya, ERC va escollir el carrer Migdia, al barri de Ferreries, que l’Ajuntament havia de perllongar amb l’enderrocament d’un magatzem adjacent al carrer del Comerç. Els enderrocs estan fets només parcialment, i una muntanya de runa i brossa impedeix que els vianants puguin travessar la zona. «A més, hem de tenir en compte que aquest carrer és un lloc de pas de molts alumnes del col·legi Cinta Curto», va afegir l’alcaldable d’ERC. Forés va recordar que molts ciutadans i la mateixa federació d’associacions de veïns reclamen un pla de xoc per a la via pública, però que «sembla que l’alcalde i els regidors de l’equip de govern no trepitgen els carrers, i no comprenen que actuar a la via pública és prioritari».

En aquest sentit, l’Ajuntament va informar dilluns que «abans de l’estiu» preveu condicionar el camí dels Codonyers, després de les moltes peticions realitzades pels veïns, i especialment pel president de l’associació de Ferreries-Sant Vicent, Eduard Rel.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.