| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 26 de maig de 2024


dissabte, 18 de març de 2006
>

Maresme. La mostra gastronòmica de Cabrils donarà el 0,7% a lluitar contra la fam, però no veu «correcte» dir-ho

"ERC, impulsor de la proposta, denuncia que no se’n vol fer prou publicitat"

ADELA GENÍS. "Cabrils"
La mostra gastronòmica de Cabrils serà la primera de Catalunya a donar el 0,7% de cada tiquet a organitzacions que es dediquen a eradicar la fam i la pobresa al Tercer Món. Tot i això, el govern municipal format per CiU, PSC i GEC no vol que s’anunciï per megafonia els dies que dura la mostra perquè ho troba «incoherent». Aquesta iniciativa ja es va fer l’any passat però, segons ERC, no se’n va fer prou publicitat. Aquest any s’ha demanat que l’alcalde en faci esment durant la inauguració.


+ La mostra gastronòmica de Cabrils es fa a l’agost. Foto: L.M.

La mostra gastronòmica de Cabrils, que s’organitza per la festa major del mes d’agost, donarà cada any el 0,7% de la recaptació dels tiquets dels tasts i les begudes al Fons de Cooperació i Solidaritat.

Aquesta iniciativa ja es va dur a terme l’any passat però, segons ERC, partit a l’oposició i que va tornar a presentar la proposta en el darrer ple municipal, no se’n va fer prou difusió perquè ni l’alcalde en va fer esment en el discurs d’inauguració ni se’n va fer ressò per mitjà de la megafonia.

Enguany, ERC ha presentat una nova moció perquè es torni a donar el 0,7% dels beneficis. Segons la regidora de Benestar Social, Lina Morales (CiU), seria «incoherent». «La megafonia es fa servir en moments molts puntuals», assegura Morales. Tot i això, la regidora va manifestar que es publicarà en els tríptics que es facin de la mostra, en els cartells i en el butlletí municipal.

El regidor republicà, Francesc Ponsa, assegura, però, que no se’n vol fer prou ressò. «Tampoc caldria que es digués tota l’estona per megafonia», va assegurar Ponsa.

Fonts d’ERC també manifesten que l’any passat es va incomplir un acord de ple «perquè no es va destinar el 0,7%, sinó que, incomprensiblement, només van incloure la part del tast que correspon a l’Ajuntament», assegura Ponsa. L’any passat es van recollir 300 euros. NOTÍCIES RELACIONADES

>La mostra gastronòmica de Cabrils donarà diners contra la fam

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.