| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 25 de gener de 2020


dimarts, 20 de desembre de 2005
>

Maresme. Fan tancar un local de Mataró a prop dels jutjats on s'exercia la prostitució

L'habitatge s'anunciava com a lloc de massatges però no tenia permís i hi treballaven vuit dones estrangeres

ELENA FERRAN. Mataró
La policia local de Mataró ha fet tancar un local on s'exercia la prostitució situat al carrer Alcalde Josep Abril, a tocar dels jutjats de Mataró. Arran de les investigacions policials es va detectar que l'immoble no tenia la llicència municipal d'activitat com a local de massatges i incomplia les mesures de seguretat necessàries. L'Ajuntament va ordenar-ne el tancament però no va ser fins la setmana passada que el va clausurar en veure que l'activitat no cessava. Les dues responsables van ser detingudes en resistir-se als agents. Al local, que s'anunciava a la premsa, hi treballaven vuit dones de nacionalitats diverses.


+ L'immoble que es feia servir com a prostíbul està situat al carrer Alcalde Josep Abril de Mataró, a prop dels jutjats. Foto: A.G.
Les investigacions policials van començar el novembre passat en detectar que s'exercia la prostitució en aquest immoble. Segons la policia, el fet que el local no disposés de la llicència municipal d'activitat i no complís les mesures de seguretat necessàries va permetre el tancament. El local tenia obert per fer massatges i s'anunciava a la premsa comarcal, però arran de les inspeccions es va demostrar que no tenia l'autorització municipal. L'Ajuntament va dictar, arran de la primera inspecció a l'immoble, una ordre perquè se suspengués l'activitat. Els agents de la policia local van mantenir la vigilància per controlar que tanquessin, però en veure que no cessava l'activitat van actuar per fer complir l'ordre de tancament. Al local que s'anunciava a la premsa comarcal hi treballaven vuit dones de nacionalitats diverses, com romaneses, ucraïneses, nigerianes, brasileres i marroquines. Durant les identificacions totes van demostrar tenir la documentació en regla i sense cap imputació delictiva. Resistència als agents Les dues responsables del local van ser detingudes perquè van oposar resistència als agents que volien fer efectiu el tancament. Això explica la seva detenció, ja que pel fet de regentar un local on s'exerceix la prostitució no se'ls podia acusar de cap delicte, ja que no està penalitzat i per tant no se'ls podia privar de llibertat. El regidor de Via Pública de Mataró, Ramon Bassas, va explicar ahir que si el local compleix tots els requisits de seguretat que se'ls exigeix i demana la llicència d'activitats com a local de massatge podrà obrir una altra vegada.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>Maresme. El Calipso de Cabrera continua tancat

>Tanquen un local a prop dels jutjats de Mataró on s'exercia la prostitució

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.