| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 25 de juliol de 2021


divendres, 11 de novembre de 2005
>

«Bonart» celebra el 6è aniversari amb un nou premi que dóna a Fontserè

Amb una festa el dia 19, també distingirà Martínez Lozano i Josep Tarrés

TINA CASADEMONT. Girona
La revista gironina dedicada a les arts plàstiques i visuals Bonart celebra el dissabte dia 19 el sisè aniversari amb una festa al parc de les Arts Contemporànies de Cassà de la Selva, en el marc de la qual concedirà el primer premi Bonart a Carles Fontserè, en reconeixement a la seva contribució a la cultura catalana i a la defensa de les llibertats. També s'atorgaran dues mencions honorífiques a l'aquarel·lista Josep Martínez Lozano i a l'activista cultural Josep Tarrés.


+ Una foto de família de l'equip organitzador de la festa del sisè aniversari de Bonart.  Foto: MIQUEL RUIZ.
Bonart va néixer a Girona el 19 de novembre del 1999 amb la intenció de cobrir un buit dins del mercat de l'art a Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears i Catalunya Nord. Sis anys després, l'equip encapçalat per Anna Maria Camps (editora) i Ricad Planas (director), no només ha aconseguit consolidar la publicació i rebre un dels premis de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), sinó que també ha obert una seu a Barcelona i, a més de publicar llibres, catàlegs i revistes, ha creat una gestora cultural, Corporex-Bonart. A més, juntament amb Fira de Girona, ha creat la primera fira internacional d'art de Catalunya, Inart, i ja s'està treballant en la segona edició. La festa commemorativa del sisè aniversari es farà el dissabte dia 19 al parc de les Arts de Cassà de la Selva, de les 11 del matí a les 2 del migdia. El programa d'actes s'obrirà amb una visita guiada al Parc Art, seguida d'una actuació de la coral del Geieg i d'un recital del conjunt Suc de Jazz. Tot seguit es farà entrega del premi Bonart 2005 a Carles Fontserè (Barcelona, 1916); i de les mencions honorífiques a Martínez Lozano i a Josep Tarrés. Finalment, hi haurà pa amb tomàquet i embotit per a tothom.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.