| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 28 d'octubre de 2021


dijous, 3 de novembre de 2005
>

Les Fires de l'any 2005

El lector escriu

SALVADOR LLORENTE VARELA, col·laborador de la barraca del CFP Santa Eugènia i membre de la comissió de les activitats al passeig de la Copa de Girona..
S'estan celebrant les fires de Girona i jo, com a ciutadà d'aquesta ciutat, voldria comentar quatres coses sobre les barraques del passeig de la Copa. Primer: De moment no hi ha hagut cap problema important a l'espai on se celebren els concerts, perquè totes, i dic totes, les entitats de la ciutat de Girona que tenen barraca en aquest espai s'han involucrat i han donat suport a la tasca que està fent la Comissió de Barraques, per anar millorant de mica en mica aquest espai. Segon: S'està demostrant que si les entitats que tenen barraca de begudes i entrepans respecten la normativa que cada any treu l'Ajuntament, els problemes que es poden produir en aquest espai són petits, i això és el més important. Tercer: Aquest any s'ha introduït a petició de la Creu Roja, el combinat sense alcohol per als mes joves de 18 anys. És una proposta interessant i crec sincerament que s'ha de mantenir any rere any. Es tracta que cada barraca (n'hi ha 24) prepari un combinat sense alcohol i tots els joves que ho demanin rebran a canvi un tiquet que servirà per recollir un preservatiu. Quart: Espero i desitjo que les crítiques que sempre es fan i que es faran aquest any d'aquest espai siguin critíques constructives per part de «polítics», perquèm les fires del 2006 siguin encara millors que les d'aquest any 2005.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>Infanticidi

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.