| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 7 de desembre de 2019


dissabte, 15 d'octubre de 2005
>

Un grup inversor vol convertir una finca de tarongers de Vinallop en el primer camp de golf de Tortosa

Urbanisme encara no descarta el projecte però va rebutjar una al·legació al POUM

GUSTAU MORENO. Tortosa
Una finca de tarongers de la pedania de Vinallop es podria convertir en el primer camp de golf de Tortosa, que pretén tirar endavant un grup d'inversors. El projecte, que també inclouria una urbanització amb mig miler d'habitatges unifamiliars, no va ser inclòs al nou pla d'ordenació urbana municipal (POUM), tot i que els promotors van presentar-hi al·legacions per aconseguir la requalificació dels terrenys. Urbanisme afirma que encara no s'ha obert cap negociació.


+ Vinallop podria tenir un camp de golf, segons el projecte que estudia un grup inversor. A la fotografia, el camp de Pals, en una imatge d'arxiu. Foto: A.V.
Un grup de promotors ha adquirit una finca a Vinallop per construir una urbanització amb 500 cases unifamiliars i un camp de golf, segons publicava el setmanari La Veu de l'Ebre en la seua edició d'ahir. El mateix mitjà afegia que l'operació de compra dels terrenys, encara qualificats com a rústics, es va concretar una setmana abans de l'aprovació provisional del POUM, però amb el compromís que el nou planejament no impediria que el projecte tirés endavant. Amb tot, fonts de l'àrea d'Urbanisme van negar que aquesta fos la pel·lícula dels fets, i van revelar que els promotors van presentar una al·legació al POUM perquè la finca de tarongers fos requalificada com a sòl per a equipaments esportius. Una al·legació que no va ser acceptada per Urbanisme, i que explicaria la filtració al setmanari, per pressionar l'Ajuntament tortosí. Les mateixes fonts també van assegurar que encara no hi ha cap negociació oberta, i que el projecte encara és molt embrionari i en fase d'estudi. A més, els promotors voldrien regar el camp de golf amb els pous de la zona de Vinallop, quan la Generalitat obliga a utilizar aigua depurada.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>L'escola de golf de l'Ampolla

>Un grup inversor planeja construir un camp de golf a Tortosa

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.