| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 11 de desembre de 2019


dilluns, 10 d'octubre de 2005
>

L'Ampolla tindrà una escola de golf per atreure altres projectes turístics de luxe

L'Ajuntament cedirà la construcció i gestió de l'equipament, que s'emplaçarà a la nova urbanització Mirador del Delta

GUSTAU MORENO. L'Ampolla
L'Ampolla tindrà una escola de golf als terrenys per a equipaments que l'Ajuntament va rebre a partir dels plans parcials de la urbanització Mirador del Delta Village & Resort, que ja està edificant la promotora Teyco. Tot i que el centre serà públic, el consistori ja ha tret a concurs la concessió per construir i gestionar l'escola de golf, amb un preu de sortida d'1,1 milions d'euros. L'alcalde de l'Ampolla, Francesc Sancho (CiU), va afirmar que encara no hi ha cap empresa interessada en la iniciativa, si bé confia que la mateixa Teyco vulga optar a la concessió. «L'objectiu és donar un valor afegit de qualitat a la nostra oferta turística i a les noves urbanitzacions», va afegir Sancho, que va obrir les portes a altres projectes de camps de golf.


+ El Mirador del Delta ja s'està construint i transformarà l'Ampolla, com mostren la imatge virtual del projecte. Foto: JP.R. /EL PUNT.

La futura escola de golf es construirà als terrenys destinats a equipaments que es preveuen al pla parcial 13 i al polígon 1 del pla parcial 12 de l'Ampolla, que ja està urbanitzant i edificant la promotora immobiliària Teyco. «En lloc de planificar uns equipaments típicament esportius, com pistes de tennis, des de l'Ajuntament hem volgut que les instal·lacions tinguin un plus de qualitat», va explicar Francesc Sancho. En aquest sentit, l'alcalde de l'Ampolla va advertir que el consistori només ha tret a concurs l'explotació del complex, ja que l'escola de golf serà pública, «seguint el mateix model de funcionament de les escoles d'esquí». Així, si algú vol aprendre a jugar a golf podrà llogar-hi un monitor, portar-lo de fora, o fins i tot anar-hi sense professor. «Volem garantir la universalitat, i que almenys un 15% del temps estiga completament oberta a tothom», va detallar l'alcalde. Sancho va afirmar que de moment no hi ha cap empresa interessada en la iniciativa, si bé confia que la promotora de la urbanització Mirador del Delta vulga desenvolupar el projecte. «Suposem que la principal interessada serà l'empresa que ja està urbanitzant el sector», va concloure. Sancho va concretar que van decidir promoure una escola de golf «tenint en compte el que ha passat amb les zones d'equipaments d'altres urbanitzacions, que no acaben d'interessar la gent i es queden infrautilitzades». Segons l'alcalde, «el golf és una pràctica esportiva que dóna prestigi al turisme actual», i l'existència d'una escola de golf pot estimular l'arribada de nous projectes a l'Ampolla. L'Ajuntament preveu que l'escola de golf tinga 9 forats, i que ocupi una porció de terrenys entre la carretera N-340 i la via del tren.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>Cases, hotels i botigues

>El creixement urbanístic de la costa de l'Ebre i altres projectes

>L'Ajuntament de l'Ampolla promou una escola de golf

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.