| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 18 de febrer de 2019


dimecres, 14 de setembre de 2005
>

Fira de Tortosa té dubtes sobre la idoneïtat de traslladar l'Expoebre al nou pavelló multiús de Remolins

Un estudi determinarà el futur de fires com la cancel·lada mostra de vins i caves

GUSTAU MORENO. Tortosa
L'àrea de Promoció Econòmica i Fira de Tortosa han encarregat un estudi per conèixer quin hauria de ser el camí de les diferents fires i mostres que organitza l'Ajuntament, així com el seu encaix en el pavelló firal que ja s'està construint a l'horta de Pimpí. En aquesta línia, el regidor de Promoció Econòmica, Rafel Lluís, va mostrar-se clarament reticent al trasllat d'Expoebre fora del parc municipal, tot i que Tortosa preveu invertir uns 6,7 milions d'euros en la construcció del pavelló.


+ Lluís va confirmar ahir que la fira de vins i caves no se celebrarà enguany, tot i que així ho indicava el seu caràcter bianual. Foto: A.S.

L'informe no estarà a punt fins a final d'any, però els seus resultats permetran «reorientar» l'organització de fires com la de vins i caves, que enguany no se celebrarà tot i que així ho indicava el seu caràcter bianual. El vicepresident de Fira de Tortosa i regidor de Promoció Econòmica, Rafel Lluís, va confirmar la cancel·lació de la mostra ahir, durant la presentació de la II Jornada Professional de Cuina, que es farà el 19 de setembre amb dues classes magistrals dels cuiners Jordi Herrera i Oriol Ivern. «La Fira de Vins i Caves no havia obtingut els resultats esperats, però hem encarregat un estudi per rellançar-la i fer-la més dignament», va afirmar Lluís, que va marcar-se el repte d'atreure més expositors i obrir la mostra a altres sectors. De fet, el regidor va afegir que la intenció de Promoció Econòmica és aconseguir que la Fira de Vins i Caves siga anual, després del parèntesi d'enguany. De la mateixa manera, Lluís va suggerir la possibilitat de recuperar Naturebre, una mostra especialitzada en el turisme rural i els esports d'aventura. «Tot dependrà dels resultats de l'estudi i de la disponibilitat del nou recinte firal», va advertir el vicepresident de Fira de Tortosa. «El pavelló de Remolins potser ens farà replantejar algunes coses», va argumentar el regidor, que també va expressar els seus dubtes sobre la conveniència de traslladar l'Expoebre, la fira multisectorial més important del territori. «Expoebre va guanyar molt quan va instal·lar-se al parc, i potser hi ha mostres que en un primer moment no podran fer-se al pavelló, perquè el canvi seria massa brusc», va dir. Lluís va apostar per aprofitar el pavelló de Remolins per potenciar diferents fires monogràfiques, com l'Autoparc, ja que el nou recinte permetrà retallar costos afegits com la vigilància i la neteja.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>LA JORNADA

>Construeixen un punt d'aigua per lluitar contra els incendis al Montsant

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.