| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 22 de març de 2019


diumenge, 10 de juliol de 2005
>

Joves Empresaris premia la trajectòria de tres emprenedors gironins

Argelaguet, Roche i Delgado van ser els guardonats en aquesta primera edició

IMMA BOSCH. Girona
Josep Argelaguet, Jordi Roche i Josep Delgado van ser premiats divendres per l'Associació de Joves Empresaris de Girona (AJEG), un premi que se celebra per primera vegada i que té com a objectiu reconèixer la trajectòria dels joves emprenedors a la demarcació.


+ Els premiats, divendres, després del sopar que anualment organitza l'Associació de Joves Empresaris de Girona. Foto: I. BOSCH.
Els premis es van entregar en el decurs del sopar anual de l'AJEG que es va celebrar a Girona. Per commemorar el desè aniversari del sopar, l'associació ha impulsat uns premis per reconèixer a tres personalitats destacades del món empresarial jove gironí. El guardó, una estatueta de bronze, és obra de l'escultor gironí Jordi Portella i, segons va explicar ell mateix, està inspirada en les claus de l'èxit. En aquesta edició, els guardons van ser per a Josep Argelaguet i Abadal amb el premi AJEG a l'impulsor de joves empresaris. Argelaguet que havia estat vicepresident de la Cambra de Comerç de Girona i president de la FOEG, ara és president de Fegmetall -Federació Gironina de les Empreses del Metall-; vicepresident del Gremi de Serrallers de Catalunya, i membre del Comitè Executiu de Confemetal (CEOE), entre molts altres càrrecs. Un altre dels premiats va ser el director general del Grup Immobiliari Euro Habitat i vicepresident i conseller delegat d'Apsis Hotels, Jordi Roche i Puigdevall amb el premi AJEG al jove empresari de l'any. Fins fa molt poc, Roche ha estat vinculat al Girona FC, primer, com a vicepresident de l'entitat (1998-2000) i posteriorment, com a president, i també com a president de la fundació de la mateixa entitat (2000-2004). L'associació gironina va premiar Josep Delgado Herrera amb el pin d'or d'AJEG-premi honorífic. Delgado és el director de l'Institut Tècnic Jaume Balmes i de www.totaljob.org, una plataforma de recerca de feina. L'associació va ser constituïda l'any 1996 amb l'objectiu d'atendre les necessitats de formació, finançament, assessorament, investigació, perfeccionament i informació dels afiliats. Té actualment 350 empreses associades.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.