| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 19 de març de 2019


dijous, 16 de juny de 2005
>

TV3 estrena aquesta nit «Autoindefinits», un programa d'esquetxos d'humor del Canal 9

Interpretats per la companyia valenciana Albena Teatre tracten de la vida quotidiana

EVA AGATA FONT. Sant Joan Despí
El programa d'humor Autoindefinits (TV3, 22.20) prendrà avui el relleu a El favorit , que es va acomiadar la setmana passada. Aquesta és una de les apostes que fa la cadena de cara a l'estiu i que vol potenciar amb nous espais. El d'aquesta nit és una producció de Canal 9, que tracta d'una selecció d'esquetxos sobre el dia a dia a l'estil del programa de Dinamita del Tricicle que TV3 ha anat reposant fins fa poc. Els personatges els interpreten set actors de l'Albena Teatre.

Aquesta producció valenciana, que s'emet al Canal 9 des del mes d'abril passat, fugirà de les imitacions i les paròdies com passa en altres programes d'humor, com és el cas d'Homo zapping, d'Antena 3, o del fa poc tret de la graella de TVE-1 Splunge. El director del programa i un dels directors i dramaturg de l'Albena Teatre, Carles Alberola, explica que al llarg de l'espai hi haurà un total de 65 escenaris rodats en plató i que poden reproduir tant un bar com unes oficines. «Hi haurà esquetxos relacionats amb un videoporter i de protagonitzades per un taxista.» L'objectiu d'Autoindefinits és, segons la nota de premsa, «riure'ns de nosaltres mateixos». Els capítols són d'una mitja hora de durada que estaran formats per entre 20 i 30 esquetxos de 15 segons a un minut i mig. Alfred Picó, Noèlia Pérez, Sergi Caballero, Cristina Garcia, Rebeca Valls, Albert Forner i el maetix Alberola són els set actors de la companyia valenciana encarregats de donar vida als múltiples personatges que aniran apareixent. Al Canal 9 el programa, que s'emet els dilluns en horari de màxima audiència, ha tingut una bona acceptació: segons la cadena pública valenciana, en els darrers tres programes s'han obtingut un 24,4%, un 22,3% i un 24,4% de quota respectivament. TV3 emetrà avui dos capítols del programa amb què desapareix de la graella de la nit dels dijous l'espai Documents històrics -que recuperava una selecció de documentals emesos per la cadena catalana com el fet sobre el cop del 23-F explicat per alguns dels implicats- i avança la sèrie Stargate.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.