Benvinguts a les celebracions de Sant Joan a VilaWeb

Us convidem a passar per internet la flama del Canigó i a mullar-vos els peus a la platja de la Malva-rosa i formular un desig. La flama del Canigó encendrà les fogueres la nit de Sant Joan, com mana la tradició. Després del primer enviament de la flama, que es fa des de VilaWeb Perpinyà, la podeu estendre per tot el ciberpaís enviant-la a través del vostre correu electrònic.

És tan senzill com entrar a aquesta pàgina i dir a qui voleu enviar la flama. Qui reba el correu rebrà un missatge vostre i una flama virtual. Podeu enviar la flama a tanta gent com volgueu. El recorregut de la flama, amunt i avall del ciberpaís, el podeu seguir des d'aquesta altra pàgina. A veure si a la nit hem aconseguit que passe per totes les comarques i la flama encenga les milers de fogueres que celebren la nit més curta de l'any.

Sant Joan és una nit de fogueres, però també de desitjos. La tradició mana, a la ciutat de València, anar a la platja de la Malva-rosa, mullar-s'hi els peus i formular-hi un desig. Des d'aquesta pàgina teniu l'oportunitat de passar-vos una estoneta a la Malva-rosa, i fer públic el vostre desig en la nit més màgica de l'any. I és que no hi ha res com mullar-se a la mar en la nit de Sant Joan...

Des d'aquests vincles podeu viure simultàniament la nit de Sant Joan i visitar moltes revetlles, encara que sigui virtualment. No us ho perdeu:

Les Falles del Pirineu, com les d'Isil al Pallars Sobirà, una particular manera d'entendre la nit del foc.

Sant Joan a Ciutadella
, la festa dels cavalls ...i del gin. Jaleo! I enguany amb botigueta santjoanera.

Les fogueres de Sant Joan a Alacant.

La nit de Sant Joan a BCN.

I si amb això no en teniu prou i encara us queda molta marxa podeu anar a l'Especial de Sant Joan de Festes.org, que parla del foc, la màgia i els símbols.

Bona revetll@ a tothom!

© VilaWeb 2006