Opinió

 

1/73>

Gemma Pasqual

26.11.2012

Gemma Pasqual: Mas ha de mantenir la seua paraula

La meua valoració dels resultats és molt positiva. El sector sobiranista ha guanyat. El fet que ERC s'haja convertit en la segona força política de Catalunya és molt important, i també ho és que haja entrat la CUP al parlament. Així mateix, em sap molt de greu que la Núria Cadenes i Solidaritat s'hagen quedat sense representació.


És cert que el PP i Ciutadans han millorat els resultats, però no s'ha de perdre de vista, molt en compte amb això, que només són una minoria al parlament.


Mas no es pot fer enrere. Mas ha de mantenir la seua paraula. Els resultats no han estat bons per a ell, però sí que ho han estat en conjunt. El vaixell cap a la independència ja ha salpat i el que mostren els resultats de les eleccions és que aquest procés ha de ser plural. El poble de Catalunya no es deixa emmirallar fàcilment. El poble ha votat un procés d'independència de veritat, no aglutinat per una sola força política. Tot al contrari: les forces independentistes d'esquerres han pujat i amb la presència de la CUP, l'espai natural de l'esquerra independentista és cobert al parlament. Jo estic ben contenta.

Editorial