Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Opinió

 

1/73>

Vicent Moreno

21.01.2012

Vicent Moreno: 'El govern valencià ha d'escoltar això'

Ha quedat clar que la demanda d'una escola de qualitat més digna ha tingut una resposta molt àmplia. El govern valencià ha d'estar obert a escoltar tot això que li diu la ciutadania i, per més que estiga al govern perquè la llei d'Hondt així ho estableix, ha de reconèixer que hi ha una demanda de la comunitat educativa que creu que la política que fa no està bé, i que l'enfocament sobre l'ensenyament és l'equivocat. El govern hauria de raonar i mirar de fer les coses bé, perquè ara mateix ens estan fent molt de mal.

El govern hauria d'escoltar els sindicats, la FAPA, a nosaltres mateixos, Escola Valenciana, per veure què podem millorar en el sistema, perque així les coses no funcionen. I van prenen mesures, les prenen d'amagat, i totes van contra l'escola pública. A més, tenen en l'agenda el tema de les línies en valencià, que ha quedat parat de moment amb el canvi del conseller. Haurem de veure què passarà ara amb la nova consellera, però que quede clar que no farem cap pas enrere. La societat està molt dolguda, i per això ha respost així. I esta no serà l'última; és la primera, i Escola Valenciana farà costat als sindicats en totes les mobilitzacions que hi haja.

Vicent Moreno és president d'Escola Valenciana, que integra també la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic.

Editorial