Una passejada per la València universitària dels anys 1990, amb una banda sonora que va de Kortatu a Lluís Llach o Extremoduro, passant per la música valenciana d’Ovidi Montllor i de Raimon. És el concert particular que presenten aquest vespre el duet format per Xavi Sarrià i Feliu Ventura i que es diu ‘Totes les cançons parlen de tu’, com la darrera novel·la de Sarrià. Avui a les vuit del vespre, al Born Centre Cultural. És una trobada íntima d’amics, amb dues guitarres i a dues veus, que recorden els grans moments de la seva vida musical.

Amics i companys de classe a la facultat de Filologia Catalana de la Universitat de València, Xavi Sarrià i Feliu Ventura comparteixen molt més que uns referents musicals. Ambdós formen part d’un moviment compromès amb la llengua. L’un, des d’Obrint Pas, premiat amb l’Ovidi Montllor d’honor a la trajectòria musical, i l’altre, tot sol, han contribuït a mantenir viva la flama de la cultura valenciana. Tot i que avui actuen al Principat, com sempre han fet, finalment viuen el moment dolç en què la música valenciana ha rebut el suport de les institucions pròpies.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.