El periodisme que l'actualitat necessita

Aquest 2020 és un any de canvis arreu del món, i nosaltres us volem ajudar a entendre'ls. En temps de crisi, el periodisme compromès és més important que mai i el vostre suport és l'únic que pot assegurar la continuïtat de VilaWeb.
Si ho vols i ho pots fer, col·labora amb VilaWeb.

Ingredients:
(per a quatre persones)
8 xampinyons grans
150 g de carn de vedella picada
150 g de carn de porc picat
1 ou
sal, farina, oli
all i julivert
formatge ratllat
ratlladura de gingebre
pebrot escalivat
cebollí picat

Elaboració:
Netegem els xampinyons amb aigua i unes gotes de llimona, en traiem el peu i els pelem. Els deixem escórrer cap per avall.

Mentrestant, salpebrem la carn picada, li afegim un ou, farina, all i julivert i una mica de gingebre ratllat. Si en guardem l’arrel al congelador en una carmanyola, és fàcil de ratllar quan cal i es conserva més temps. Es barreja tot ben barrejat i amb les mans es fan vuit mandonguilles, que passem per farina blanca i fregim.

Salpebrem els xampinyons per dintre, amb una mica d’oli, posem la mandonguilla fregida al damunt i una mica de formatge ratllat. Ho enfornem uns deu minuts a 180°.

Al moment de servir a sobre de cada xampinyó hi posarem farcit una tireta de pebrot vermell i una mica de cebollí picat.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.