avions canvi climàtic

Vueling ha anunciat aquest dimecres la nova ruta València-Lisboa per a la temporada d’estiu 2019, que es suma a l’aposta de la companyia a València, on ja obrirà quatre noves destinacions a Catania, Gran Canària, Lanzarote i Fuerteventura per a la temporada estival.

La nova ruta a Lisboa és la 17 operada per Vueling a València, juntament amb les rutes amb la Corunya, Ámsterdam, Algèria, Barcelona, Bilbao, Brussel·les, Eivissa, Mallorca, París, Roma, Sevilla, Tenerife, Catania, Lanzarote, Fuerteventura i Gran Canària.

La companyia comptarà entre els mesos d’abril i octubre de 2019 amb 895.920 seients a la venda des de València i el nou enllaç a Lisboa començarà a operar a partir del 3 d’abril, amb tres freqüències setmanals, els dimecres, dijous i divendres, per al que s’ha posat a la venda un total de 32.400 seients.

Des de la seva arribada a València l’any 2005 amb les rutes a Eivissa i Brussel·les, Vueling ha continuat operant ininterrompudament en l’aeroport, i ja és la segona aerolínia a Manieses, amb un deu per cent de la quota de mercat. Entre els mesos de gener i novembre ha transportat més de 700.000 passatgers.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.