vtc diagonal vaga taxis

Més de tres-cents vehicles VTC de lloguer amb conductor han ocupat dos carrils de la Diagonal de Barcelona entre la plaça de Francesc Macià i el carrer de Ganduxer en una concentració per a protestar contra la violència de les manifestacions de taxistes d’ahir i reclamar a la Generalitat que els inclogui a la reunió d’avui a la tarda amb els taxistes. ‘Tenint en compte que l’objectiu de la reunió és decidir sobre la regulació de les VTC, és inconcebible que el govern no hagi convocat els representants del sector afectat’, ha denunciat Unauto.

Els vehicles VTC han ocupat dos carrils de la Diagonal en direcció a la sortida de la ciutat, encara que han deixat un carril lliure a la plaça Francesc Macià per no interrompre totalment el trànsit.

De la seva banda, el dirigent d’Élite Taxi, l’associació que encapçala les protestes dels taxistes a Barcelona, Alberto Álvarez, els ha demanat que no vagin a la Diagonal i ha fet una crida a la calma atesa aquesta ‘provocació’.

Assegura que la convocatòria té com a objectiu que els taxistes acudeixin a Francesc Macià i generar ‘un enfrontament’, per la qual cosa de no caure ‘en el parany’. La Gran Via continua blocada pels taxistes entre Provença i la plaça de Tetuan.

 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb