Com a part de la celebració dels vint-i-cinc anys de VilaWeb, el diari ofereix al juliol una oportunitat única per a joves periodistes: cinc periodistes de menys de trenta anys podran conèixer a fons VilaWeb, saber com es fa, la filosofia que hi ha darrere del nostre projecte i la manera com hi treballem.

Serà amb un curs en el qual prendran part l’editora del diari, Assumpció Maresma; el director, Vicent Partal; el cap d’estil, Jordi Badia; i alguns redactors i opinadors.

El curs es farà els primers dies de juliol virtualment, per videoconferència, i constarà de cinc sessions de dues hores cadascuna. En aquestes sessions, els cinc periodistes convidats podran dialogar amb els responsables del diari i aprendre tot allò que considerin convenient per a la seva formació. També hi haurà una hora més de conversa directa entre el director i cadascun dels alumnes.

El curs és completament de franc. Si esteu interessats a participar-hi, només cal que envieu un currículum i una carta explicant per què us interessa VilaWeb a director@vilaweb.cat.

L’única condició per a participar-hi és tenir menys de trenta anys. En aquest sentit, considerem periodistes tant candidats que hagin obtingut el títol en qualsevol facultat de periodisme com joves que hagin treballat o col·laborat en mitjans o que hi treballin ara.

Entre totes les propostes que arribin, la redacció seleccionarà les cinc persones que finalment participaran en el projecte. La decisió sobre els seleccionats es comunicarà el dilluns 29 de juny per correu electrònic.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.