VilaWeb

El nou sondatge del CEO, ‘Cosmopolitisme i localisme a Catalunya‘, presentat avui, referma la posició de VilaWeb com el diari digital més llegit, només per darrere de La Vanguardia i frec a frec amb El Periódico. D’aquesta manera, VilaWeb es manté entre les capçaleres més llegides i, d’ençà de fa dos anys, es troba entre les tres més llegides del país.

Les dades corresponents a la pregunta sobre quines webs ‘consulteu més freqüentment per informar-vos dels temes polítics?’, donen aquest resultat:

Comparació de la segona onada del CEO amb Cosmopolitisme i localisme a Catalunya. 2019. Ciutadans amb ciutadania espanyola.

VilaWeb ha passat d’un 9% al 12%, augmentant tres punts en comparació amb el baròmetre publicat al juliol. Si s’hi afegeixen els ciutadans sense nacionalitat espanyola (que no són inclosos en els baròmetres), el percentatge baixa lleugerament, però es manté per sobre del 10% dels vots.

Les dades d’aquest sondatge del CEO van ser obtingudes mitjançant una mostra de 1.500 enquestes, fetes entre el 16 de setembre i el 9 d’octubre, és a dir, abans no es fes pública la sentència del judici contra el procés.

VilaWeb és un diari que tothom pot llegir de la mateixa manera sense pagar, però que demana el compromís d’aquells qui poden i volen pagar per sostenir-lo i fer-lo possible. Més de quinze mil lectors ja en són subscriptors. Llegiu ací què significa ser-ne subscriptor i com ens ajuda.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.