El programa d’ahir al vespre del ‘Polònia’ de TV3 va dedicar un gag molt crític i contundent al discurs d’ERC de voler ‘eixamplar la base’ i a la manera com l’independentisme i el republicanisme es dilueixen en l’acostament als comuns. Fins i tot Francesc Macià acaba estripant el carnet d’ERC.

Ahir va rebre sobretot ERC, però en l’actual context de pugna, de desavinença i de partidisme en la negociació per a la conformació d’un govern i la investidura, la crítica va dirigida contra tots els protagonistes. També Junts per Catalunya i Puigdemont, que han parodiat cantant una versió peculiar de ‘Bitter sweet symphony’ de The Verve, anant contra direcció, com si sentís ploure.

I també barallant-se amb ERC, parodiant ‘Starman’ de David Bowie, com si no toqués de peus a terra

Però el gag que segurament més bé il·lustra aquest moment de desconcert és aquesta ‘guia de les negociacions’, que revela què hi ha darrere dels eufemismes utilitzats per uns i altres, criticant l’actitud en el repartiment de càrrecs entre JxCat i ERC.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]