El periodista Miquel Ramos ha fet córrer per Twitter un vídeo en què es veu un home sobre un tanc de l’exèrcit espanyol que amenaça el president Carles Puigdemont i el dirigent de Podem, Pablo Iglesias.

No se sap qui és, l’individu que hi apareix, però l’estructura dels edificis que es veuen sembla la d’un camp militar espanyol. El vídeo és recent perquè l’home diu que el president Carles Puigdemont és a Brussel·les.

‘Aquí cerquem la solució dels problemes d’Espanya. Donarem una sorpresa a Puigdemont a Brussel·les. Setanta tones de pur amor i pura democràcia. “Cuetes”, el següent ets tu, cabró’, diu.

Iglesias ja ha respost i ha qualificat l’individu de ‘infeliç i patètic’. Ha afegit que era ‘vergonyós’ que anés vestit amb l’uniforme de l’exèrcit espanyol i ha denunciat la doble vara de mesurar de l’estat.

Maldito Bulo s’ha posat en contacte amb l’exèrcit espanyol, qui afirma que l’individu no és un militar. l Ministeri de Defensa ha anunciat l’obertura d’una investigació per les amenaces. Els fets es van produir a Saragossa el divendres passat, 8 de desembre, patrona d’Infanteria de l’exèrcit espanyol, quan un suboficial va deixar entrar dos amics civils a les instal·lacions militars i va cometre la ‘negligència’ de deixar-los pujar a dalt del tanc, segons han explicat a l’ACN fonts del Ministeri de Defensa, que també han qualificat els fets de ‘gamberrada’.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]