Un home que arrencava llaços grocs a Pineda de Mar (Maresme) ha agredit un veí mentre li proferia insults homòfobs. L’home estava despenjant els llaços nuats aquell matí en una marxa a favor de l’alliberament dels presos polítics quan ha advertit que un ciclista l’enregistrava en el mòbil. Llavors, l’ha amenaçat de ‘clavar-li una pallissa’ mentre l’insultava i mirava de fer-lo fora. ‘Jo sóc a Espanya i als jueus, merdes i pocavergonyes que es dediquen a fer això perquè estan jubilats i tenen una paga…’ ha dit just abans de clavar una plantofada al veí.

El fill de l’agredit ha pujat la gravació a Twitter i s’ha referit a l’incident dient que és una ‘llàstima que l’únic llenguatge que saben utilitzar sigui el de l’amenaça, violència i mentides’. Això, segons diu, és ‘una altra prova de l’odi existent’.

La marxa, organitzada per l’ANC, Òmnium Cultural i el CDR, volia ‘vestir el poble al color groc al pas de la marea’ amb llaços que venien a 1,50 euros per a donar els diners als familiars dels presos polítics.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]