El director de TV3, Vicent Sanchis, ha esclatat avui contra el diputat del PP Sergio Santamaría. ‘Vostè vol que me’n vagi a casa, però emmanillat’, li ha etzibat al final de la rèplica durant la comissió de control de l’actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) al parlament.

Santamaría li ha demanat explicacions pel gag del programa ‘Està passant’ en què es comparaven els Mossos amb gossos, el qual està sent investigat per la fiscalia, i pel cas d’una productora que treballa amb TV3 presumptament relacionada amb el cas 3%. Sanchis li ha respost que és un cas de fa anys i que l’empresa ha canviat de responsable, i a més li ha recordat que TV3 treballa amb desenes de productores. Respecte del gag de l”Està passant’, li ha preguntat si no creu en la presumpció d’innocència.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb