El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha equiparat avui el PP amb els independentistes, fent responsables els uns i els altres d’una situació de confrontació social. Sánchez ho ha dit en una resposta al president del PP, Pablo Casado, en la sessió de control al congrés espanyol, en què ha parlat del ‘suposat poble català’. Ho ha dit així: ‘En política no es pot acusar aquest govern de ser còmplice dels independentistes i els independentistes acusar aquest govern de ser còmplice d’aquells que reprimeixen al suposat poble català. Ni una cosa ni l’altra. Això que passa en la política espanyola és que qui són còmplices de la confrontació política, del greuge territorial, són vostès i els independentistes.’

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb