Featured Video Play Icon

‘We Demand Justice and Freedom.’ És el títol de la nova campanya internacional d’Òmnium de denúncia de la repressió al Principat. L’espot, dirigit pel prestigiós fotoperiodista Samuel Aranda, gaudeix de la presència dels activistes Noam Chomsky i Angela Davis; la premi Nobel de la Pau Jody Williams; l’entrenador Pep Guardiola; el fundador d’Art for Amnesty d’Amnistia Interancional, Bill Shipsey; l’advocat especialista en drets humans Ben Emmerson i el periodista i escriptor Martín Caparrós.

Els set personatges, amb un ampli reconeixement internacional, denuncien la regressió de drets i llibertats a l’estat espanyol, defensen la llibertat d’expressió i demanen l’alliberament dels nou presos polítics.

El fil conductor del vídeo és un manifest que llegeixen a càmera tots ells i que enumera els greuges i drets vulnerats dels darrers anys a l’estat espanyol.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb