El president del PP català, Xavier García Albiol, ha compartit avui una campanya a les xarxes socials per a defensar el ‘no’ a la independència. Amb aquest objectiu, Albiol anima els contraris a la independència a fer-se petons ‘per Catalunya i per Espanya’. Al vídeo, Albiol es fa petons amb dues noies i immortalitza el moment. Podeu veure el vídeo ací:

El PP va començar fa poques setmanes la seva campanya pel ‘no’ a la independència amb el lema ‘La Catalunya valenta’. ‘La Catalunya valenta’ fa referència, d’una banda, als motius legals i polítics pels quals consideren que la secessió no es pot acomplir, però sobretot vol apel·lar ‘a la part més emocional, als sentiments’, explicava Albiol en la presentació.

En aquesta campanya es repartiran 600.000 fulletons en noranta-sis parades repartides els caps de setmana en un seguit de punts del Principat. Començarà dissabte a Mataró, amb la presència de Garcia Albiol, però també hi haurà dirigents i diputats repartits en parades de Barcelona, el Garraf, el Barcelonès, el Baix Llobregat, el Maresme, el Vallès Oriental i l’Occidental, Lleida, Tarragona i Girona.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]