El conseller d’Hisenda de la Rioja, Celso González, va fer una estrambòtica intervenció al parlament riojà. L’hora de la intervenció —després de dinar— la postura sobre el faristol, com arrossega les paraules i la incapacitat per a aguantar-se el riure han desfermat tota mena de comentaris. Vegeu-la ací:

Tot i les rialles del conseller, la intervenció era sobre la devolució de l’IVA a les comunitats autònomes que el govern espanyol es nega a pagar. González va esclatar a riure i va retreure al PP que quan ells governaven no reclamaven els deutes. ‘De veritat, senyor Domínguez, no recorda els 150 milions que vostè va demanar, els 154 milions. L’1 de juliol li portaré una còpia. Els va demanar vostè, els va demanar com a Fons de facilitat financera. És que ja n’hi ha prou!’, va cridar. Quan acaba el discurs, els seus companys de partit van aplaudir-lo amb força.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb