El portaveu de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha dedicat part de la seva rèplica del ple sobre la convivència a mofar-se del món casteller. El diputat ha imitat la veu del president de la Generalitat, Joaquim Torra, i ha dit: ‘Vagi a veure Catalunya i els castellers.’ Segons Carrizosa, la retòrica de Torra és ‘nacionalista i menyspreadora.’ De totes maneres, el portaveu no n’ha tingut prou, encara. ‘Vostè què sap de la meva vida i vostè què sap del meu vincle amb Catalunya. I per on he passejat i per on no. Vostè suposa que com que sóc una bestiola d’aquestes que crida i posa recursos, doncs no he anat a veure un p… punyeter castell en la meva vida’, ha continuat.

Podeu veure-ho en aquest vídeo del periodista Joan Solé:

Ciutadans, de fet, també ha penjat el vídeo de la intervenció, però tallat justament abans que Carrizosa s’encallés en ‘doncs no he anat a veure un p… punyeter castell en la meva vida’.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb