Carina Mejías, dirigent de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona, ha perdut els estreps aquest vespre en una comissió del consistori i ha sortit de la sala cridant. Mejías s’ha enutjat amb el primer tinent batlle, Gerardo Pisarello, que no s’ha adonat que havia de respondre una pregunta que li havien formulat.

Mejías ha aixecat el to de veu i ha acabat cridant, mentre que Pisarello s’hi ha encarat i també ha acabat crispant-se. ‘No havia vist mai aquesta actitud per part de membres del govern’, ha dit Mejías, que ha criticat la ‘falta d’interès i educació’ i ha afegit que l’actitud del govern li sembla ‘vergonyosa’.

‘És una vergonya aquest espectacle! Posar-se a cridar com si fos una mestre d’escola autoritària… És clar que sí, home! És clar que sí!’, ha respost, exaltat, Pisarello.

El PDECat ho ha enregistrat en un vídeo i ha criticat l’actitud de Pisarello.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb