El capità del Barça d’handbol Víctor Tomàs ha anunciat avui que es retirarà a final de temporada a causa d’un problema cardíac que, en cas que continués jugant, no li permetria de portar a terme una vida normal.

‘Se m’ha detectat un problema cardíac que s’agreuja any rere any per la pràctica esportiva professional. Demanar al meu cor el nivell d’exigència dels entrenaments i partits, pot ser un problema per a la meva salut’, ha explicat en conferència de premsa.

‘No podria ni jugar amb els meus fills. Per aquest motiu, únicament per aquest motiu, em veig obligat a anunciar que em retiraré a final de temporada’, ha argumentat el jugador blaugrana.

L’extrem dret, que va ingressar a l’entitat com a cadet el 1998 i va debutar al primer equip a l’abril de l’any 2002, té una seixantena de títols amb el club, entre els quals destaquen onze lligues, deu copes del rei, tres Lligues de Campions i quatre Super Globe.

Víctor Tomàs, capità del Barça d’handbol, també critica el judici contra el pocés

 

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb