El raper Valtònyc sospesa de presentar un recurs al Tribunal d’Estrasburg per a intentar evitar el seu ingrés a la presó. Ahir l’Audiència espanyola va fixar un termini de deu dies perquè Valtònyc sigui empresonat i compleixi la condemna de tres anys i mig, però el raper ja va dir fa uns dies que no hi entraria pel seu propi peu.

Segons que explica l’agència Europa Press, la defensa de Valtònyc demanarà que es suspengui l’execució de la pena i al·legarà que s’ha vulnerat el Conveni Europeu dels Drets Humans. Confien en què Estrasburg resolgui abans que acabi el termini i evitar així l’ingrés a la presó.

El Tribunal Constitucional espanyol va rebutjar el recurs del raper la setmana passada. Valtònyc fou condemnat per enaltiment del terrorisme, calúmnies i injúries contra la corona espanyola, així com per amenaces pel contingut d’algunes de les seves cançons.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]